PVC vloer

De PVC vloer is harstikke populair en dat vinden we bij Hoek & Den Holder niet gek.

Een PVC-vloer kent namelijk veel voordelen. In het kort komt het hier op neer: als je van veel keuze, mooi design, maximaal gemak en minimaal onderhoud houdt, zou een PVC vloer zomaar eens iets voor jou kunnen zijn. Kom de mogelijkheden eens bekijken in onze showroom. We laten je met alle plezier de vele verschillende kleuren en designs zien. 

portfolio-pvc-3-hoek-denholder.jpg
portfolio-pvc-2-hoek-denholder.jpg
portfolio-pvc-1-hoek-denholder.jpg
home-designline-hoek-denholder.svg

Advies

In onze showroom en daarbuiten zullen wij u altijd eerlijk en compleet adviseren en informeren zodat u als klant de beste keuze kunt maken.

home-designline-hoek-denholder.svg

Maatwerk

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, stiptheid en een correcte levering en afwerking. Wij garanderen gedegen advies, maatwerk en kwaliteit voor de juiste prijs.

home-designline-hoek-denholder.svg

Service

Indien gewenst verzorgen wij voor u de plaatsing van uw houten vloer en/of tegelwand of tegelvloer.

home-designline-hoek-denholder.svg

Showroom

Wij hopen dat u op onze website inspiratie krijgt! U bent van harte welkom in onze showroom aan de Tramstraat in Deurne.


Maximale keuze, minimaal onderhoud met PVC vloer 

Er is ontzettend veel keuze in kleuren en designs van PVC vloeren. Wil je een beton- hout- of tegellook? Dan heb je daar dankzij PVC geen beton, hout of tegels meer voor nodig. Wat je ervoor terugkrijgt is eenzelfde uitstraling, maar dan met het voordeel van minimaal onderhoud. PVC is namelijk super slijtvast, neemt geen vocht op en trekt geen vuil aan. Af en toe stofzuigen en dweilen is meer dan voldoende voor een langdurig mooie vloer. 

Het comfort van een PVC vloer

Met een PVC vloer geniet je ook van extra comfort. PVC vloeren staan allereerst bekend om hun geluiddempende eigenschappen. Dat scheelt een hoop irritant getik van schoenen en hakken. Daarnaast laat een PVC vloer goed warmte door. Zo geniet je optimaal van jouw vloerverwarming. 

Weet je trouwens waar PVC voor staat?

PVC is de afkorting van, hou je vast, polyvinylchloride. Dat is een supersterk soort kunststof met de ideale kwaliteiten voor het gebruik als vloer. Niet alleen vloeren worden van PVC gemaakt. Je hebt vast ook al eens van PVC leidingbuizen gehoord. Natuurlijk hebben die een andere samenstelling dan het PVC voor vloeren. Door een beetje te spelen met het ‘recept’ van het PVC, kun je er namelijk de juiste kenmerken aan meegeven voor een specifieke toepassing. Zie daar dus de ultieme eigenschappen van de PVC vloer. 

Bekijk ons portfolio
Scroll naar boven