Welkom

Vakmanschap en kwaliteit is waar wij voor staan.

Hoek & Den Holder Vloeren is een begrip in de regio Zuid-Oost Brabant en ver daarbuiten. Vakmanschap en kwaliteit is waar wij voor staan. U kunt bij ons terecht voor alle soorten hout- laminaat- parket- en tegelvloeren. Ook voor wandbetegeling bent u bij ons aan het juiste adres.

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Tramstraat in Deurne.

Plaatsen

Jarenlange ervaring

Indien gewenst verzorgen wij voor u de plaatsing van uw houten vloer en/of tegelwand en tegelvloer.
Hoek & Den Holder heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van alle soorten vloeren en tegels. Wij staan bij onze klanten bekend om onze precisie, ons gevoel en ons enthousiasme. In onze showroom en daarbuiten zullen wij u altijd eerlijk en compleet adviseren en informeren zodat u als klant de beste keuze kunt maken.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, stiptheid en een correcte levering en afwerking. Wij garanderen gedegen advies, maatwerk en kwaliteit voor de juiste prijs.

Nazorg

Mochten zich onverhoopt problemen voordoen na de levering dan zullen wij per geval en in overleg een passende oplossing vinden. Hoek & Den Holder weet echter uit ervaring dat de meeste problemen al ondervangen worden vóórdat er ook maar iets is gelegd; namelijk in het stadium van oriëntatie en advies.

Het onderhouden van de houten vloeren en tegelvloeren en -wanden dient te gebeuren met de daarvoor bestemde onderhoudsartikelen.

Voor al uw vragen of klachten over vloeren, tegels of onderhoudsproducten kunt u ons bereiken via telefoon of e-mail, of gewoon even langskomen in de showroom. Wij zullen er alles aan doen om deze zo goed en zo snel mogelijk op te lossen.

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Zondag en maandag: gesloten
Dinsdag, woensdag, donderdag: geopend op afspraak, telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en/of advies
Vrijdag: geopend van 10.00 tot 20.00
Zaterdag: geopend van 11.00 tot 16.00
Vakantiesluiting: 28-7 t/m 26-8-2017

CONTACT

Hoek & Den Holder Vloeren

Tramstraat 31,5751 JK Deurne

T. 0493 - 351004

E: info@hoek-denholder.nl

K.v.K. nr.: 17192538;

Logo Hoek & Den Holder Vloeren

Hoek en den Holder vloeren op socialmedia