Showroom Vloeren

Parketvloeren

Hoek & Den Holder levert een uitgebreid assortiment parketvloeren. In onze showroom kunt u vele voorbeelden zien. U kunt met uw eigen ideeën naar ons komen om te kijken en te praten, zodat we samen erachter komen welke vloer het beste binnen uw idee en budget past, of bel direct met Gerrit Hoek, telnr. 06-55795848.

Afwerking

Een brede keuze in afwerkprofielen, plinten en droogloopmatten, elk afgestemd op uw vloertype.

 • Parketvloeren
 • Parketvloeren Deurne
 • Parketvloeren

In ons assortiment Parketvloeren

Traditioneel parket

Traditioneel parket geeft enorm veel mogelijkheden qua houtsoort, kleur, patroon en dikte. Traditioneel parket wordt vast in de woning gelegd en kan dus niet meeverhuisd worden. Het is zeer geschikt om te combineren met vloerverwarming.
De meest voorkomende traditionele parketvloeren zijn tapis en bourgogne.

Tapis wil zeggen dat alle houtstroken even breed zijn met een dikte van ongeveer 6mm. Bourgogne bestaat uit wisselende breedtes (2,3 of 4) en heeft doorgaans een dikte van 8,5 tot 9mm. Beide soorten worden naadloos gelegd.

Vanwege de ontelbare mogelijkheden die parket biedt, en de jarenlange ervaring van Hoek & Den Holder, is het aan te raden sowieso een adviesgesprek met ons aan te gaan. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden! In onze showroom is een groot aanbod aan kleuren- en houtsamples beschikbaar.

Onze merken parketvloeren

Z-Parket

Z-Parket is een Belgische producent van hoogwaardige parketvloeren. Bekend voor zijn liefde voor de natuur en voor het organisch materiaal ‘hout’. Opgericht in 2004, groeiden we dankzij een hoge kwaliteit, innovatie en creativiteit al snel uit tot een begrip in de internationale parketmarkt.
De kleur, de geur, het gevoel… wij zijn verliefd op het natuurlijke karakter van hout. Daarom kleuren we het hout niet met gepigmenteerde oppervlaktebehandelingen maar behandelen we het met de grootste zorg, indringend en geduldig. De vloeren van Z-Parket evolueren naarmate de tijd verstrijkt. Lichtinval, onderhoud en gebruik geven een uniek effect aan het parket. Bent u op zoek naar een parketvloer die ‘leeft’? Welkom bij Z-Parket.  Z-Parket biedt u een waaier aan mogelijkheden. Wij geloven in een perfecte match tussen u en uw vloer. Liefde op het eerste gezicht… dat is ons doel.

Lieverdink parketvloeren

Parketfabriek Lieverdink maakt het mogelijk.
Voor Lieverdink betekent écht parket het creëren van een tijdloze, natuurlijke vloer. Praktisch elke gewenste houtsoort, legmethode of stijl is mogelijk in elk formaat.

Your floor houten vloeren

Wij bieden een ruim assortiment houten vloeren. Your Floor® heeft kwalitatief hoogstaande houten vloeren, in verschillende houtsoorten, kleuren en afwerkingen. Alle vloeren zijn PEFC-TÜV, CE en DiBT Deutschland gecertificeerd en hebben daarnaast ook brandklasse Cfl.S1. Al deze goedkope houten vloeren kunt u kopen tegen scherpe tarieven. Kiest u voor eikenhout of een tropische houtsoort? Op zoek naar kwaliteit? Hoek den Holder vloeren heeft alle soorten.

 • Traditioneel parket
  Traditioneel parket
  Traditioneel parket geeft enorm veel mogelijkheden qua houtsoort, kleur, patroon en dikte.
  View Detail
 • hoek-denholder-vloeren-onderhoudsmiddelen
  Onderhoud
  Wij leveren hoogwaardige en specifieke onderhoudsartikelen uit voorraad.
  View Detail
 • Showroom tegels
  Wand- en Vloertegels
  Hoek & Den Holder biedt u een breed scala aan vloer- en wandtegels.
  View Detail
 • Parketvloeren
  Parketvloeren
  Traditioneel Parket en Keramisch parket
  View Detail
 • Showroom laminaatvloeren
  Laminaat
  Onderhoudsvriendelijke laminaatvloeren met de uitstraling van echt hout
  View Detail
 • Natuursteen
  Natuursteen
  In onze showroom vindt u een groot aanbod van natuursteen en gebakken tegels.
  View Detail
 • Multiplank / Duoplank
  Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Donec sed odio dui.
  View Detail
 • Vloerkleden
  Een vloerkleed geeft warmte aan uw interieur Een vloerkleed of karpet op uw laminaat-, houten- of tegelvloer geeft extra warmte en sfeer aan het interieur. Bovendien dempt het geluiden waardoor er meer rust ontstaat. Daarom heeft Hoek-Den Holder Vloeren een speciale selectie vloerkleden en karpetten in haar collectie opgenomen, die zich onderscheiden qua exclusiviteit en kwaliteit, en in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar zijn vanaf € 259,-. Standaardmaten of maatwerk? Naast de standaardmaten  (formaat 160 x 230 en 200 x 290 cm) is het zelfs mogelijk om de vloerkleden en karpetten volledig op maat te laten produceren. Het hierboven op de foto afgebeelde melange-kleurig karpet is een handgeweven hoogpool van 35 mm. Het hiernaast afgebeelde karpet is een jacquard geweven flatwave karpet met een medaillon-motief. In onze showroom in Deurne kunnen wij u diverse kleuren tonen! Kom vrijblijvend langs om een indruk op te doen van wat mogelijk is.
  View Detail

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Zondag en maandag: gesloten
Dinsdag, woensdag, donderdag: geopend op afspraak, telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en/of advies
Vrijdag: geopend van 10.00 tot 20.00
Zaterdag: geopend van 11.00 tot 16.00
Vakantiesluiting: 28-7 t/m 26-8-2017

CONTACT

Hoek & Den Holder Vloeren

Tramstraat 31,5751 JK Deurne

T. 0493 - 351004

E: info@hoek-denholder.nl

K.v.K. nr.: 17192538;

Logo Hoek & Den Holder Vloeren

Hoek en den Holder vloeren op socialmedia